Onze mensen

Raadsleden, burgerraadsleden en bestuur

BOB heeft inmiddels een fractie bestaande uit zes mensen, twee raadsleden en vier burgerraadsleden. Ard op de Weegh is fractievoorzitter en Dia Vennis raadslid. Het bestuur van BOB bestaat uit vier personen. Ontmoet onze mensen!

BOB voorzitter fractie foto van Ard op deWeegh

Ard op de Weegh

Fractievoorzitter

Was onder andere directeur van twee basisscholen in Arnhem. Hij is tevens succesvol auteur van vele boeken over auto’s. Openheid, transparantie en duidelijkheid zijn de lijfspreuken van Ard.

foto van Dia Vennis

Dia Vennis

Raadslid

Voormalig makelaar woonachtig in Reeth. Dia is groot voorstander van krachtige kernen, hoe groot of klein ook. Daarnaast zet zij zich in voor de ontwikkeling van duurzame energie, biodiversiteit en landschapsontwikkeling.

foto van Ton Meboer

Ton Meboer

Burgerraadslid

Ton is inmiddels bijna 30 jaar directeur van basisscholen in Arnhem, eerst De Meander en De Kringloop en nu de Margarethaschool in Malburgen. Het sociaal domein en jeugd(zorg) hebben zijn speciale aandacht.

Peter Heinen

Peter Heinen

Burgerraadslid
Peter woont in Valburg en is ook in de vorige raadsperiode burgerraadslid geweest.
Hij werkt al ruim 15 jaar bij DEKRA en houdt zich daar bezig met onderwerpen als Compliance, Privacy en Sustainability.

foto van Jos Lagerweij

Jos Lagerweij

Burgerraadslid

Jos is inmiddels gepensioneerd.  Zijn werkzaamheden (o.a. bestuurder) waren hoofdzakelijk gelegen in de groothandel in levensmiddelen op het gebied van financiën, personeelszaken , logistiek en automatisering . Rasechte Elstenaar en betrokken bij het verenigingsleven.

foto van Aad Noordermeer

Aad Noordermeer

Burgerraadslid

Aad is beleidsmedewerker bij apothekersorganisatie KNMP. Econoom en lid van de lokale rekenkamer commissie. Was eerder raadslid in Overbetuwe. Woont in Elst, Westeraam. Trekt graag samen op met actieve burgers.

foto van Jan Meijer

Jan Meijer

Voorzitter bestuur

Onderwijsman in hart en nieren, werkte tot zijn pensioen als directeur van een basisschool in Elst. Was 12 jaar raadslid van voorheen gemeente Elst en daarna van de gemeente Overbetuwe. Tot voor kort lid van de Raad van Toezicht van StisamO (samenwerkingsverband van onderwijsorganisaties).

foto van Gerard de Leeuw

Gerard de Leeuw

Secretaris bestuur

Gerard heeft meer dan 25 jaar gewerkt als organisatieadviseur voor veranderingsprocessen, strategieontwikkeling en personeelsmanagement / HRM. Actief als bestuurder van Muziekverenigingen en NVP&O. In Overbetuwe als voorzitter van VVLZ en CVBO. Bespeelt als hobby diverse saxofoons.

foto van Albert Luijpen

Albert Luijpen

Penningmeester bestuur

Albert was administrateur / informatieanalist bij NUON en is parttime koster bij Protestantse Gemeente Elst en bestuurslid van de Algemene Hulpdienst Elst.

Schuiven naar boven